Yaz-Kış alternatif eğlence tercih edenlerin adresi; Kar Dünyası - 14 Mayıs 2013

kardunyasi-16052013Yaz-Kış alternatif eğlence tercih edenlerin adresi; Kar Dünyası

Soğutma endüstrisinin lider kuruluşlarından Cantek firması tarafından Antalya’ya kazandırılan kar temalı etkinliklerin merkezi Kar Dünyası, yaz-kış alternatif eğlence tercih edenlerin adresi oldu. Geçtiğimiz Anneler Günü’nde kapılarını annelere ücretsiz açan Kar Dünyası’nda çocuklar sürpriz armağanlar ve palyaço gösterileri ile neşeli dakikalar geçirirken, yeni evli çiftler de düğün fotoğrafları çekimi için Kar Dünyası’nın tematik köşelerini seçti.

Antalya’da ailece gidilebilecek alternatif eğlence merkezlerinden biri olan tek kapalı kar eğlence merkezi Kar Dünyası’nda, her yaşa hitap eden 20 metre uzunluğundaki kayak pisti, sıfırın altında -5 derecede gezilen doğal kar alanı, Toros Dağları’nın karla kaplı zirvelerinin görselleri, oturma bankları, Eskimo evleri (Iglo), dünyaca ünlü dağcımız Nasuh Mahruki’nin Kar Dünyası’nın kurucusu Cantek firması sponsorluğunda Everest zirvesine diktiği Türk ve Cantek bayrakları ile Mahruki’nin kullandığı çadır göze çarpıyor.

Kar Dünyası’nda tarihi Kaleiçi’nin mimari konseptini içeren tematik yapılar, yine tematik Noel Baba Evi ziyaretçilerin yaşadıkları keyifli anları görselleştirecek köşeler olarak yerini alıyor. Kar Dünyası içinde yer alan, dağ evi konseptli “Snow House Bistro’da’’şirket motivasyon toplantıları, doğum günü kutlamaları ve konsept partiler düzenlenebiliyor. Sıcak havaların başlamasıyla birlikte yoğun ilgi görmeye başlayan tesis girişinde misafirlere, kış şartlarına uygun kıyafetler ve kar botları ücretsiz olarak veriliyor.

Bunaltan sıcaklardan kaçanları -5 derecede serinleten Kar Dünyası’ndaki tematik köşeler şirketler için de yaz aylarında bulunmaz fırsatlar sunuyor. Tekstil firmaları için mükemmel bir stüdyo işlevi görebilen Kar Dünyası’nın tematik köşelerinde firmalar kış defilesi yapılabiliyorlar.

kardunyasi-16052013-2 kardunyasi-16052013-3 kardunyasi-16052013-4 kardunyasi-16052013-5