Yarıyıl tatilinde alternatif eğlencenin adresi Kar Dünyası oldu...

Okulların kapanmasıyla birlikte uzun bir yarıyıl tatili başladı ve eğlence sektörü de çocuklara yönelik değişik, keyifli programlar hazırladı. Sömestr tatilinde ailece gidilebilecek alternatif eğlence merkezlerinden biri de Antalya’nın kapalı alana doğal kar yağdırılan ilk ve tek kapalı kar eğlence merkezi Kar Dünyası oldu.

Antalya Akvaryum içinde yer alan ve önemli kayak merkezlerini aratmayacak şekilde kar ve kar temalı köşelere sahip olan Kar Dünyası’nda çocuklar belki de ilk kez karla tanışıyor ve kartopu oynamanın keyfini yaşıyor. Çok sayıda eğlenceli kış oyunu oynanan Kar Dünyası, çocuklara anılarında yer alacak doyumsuz bir kış tatili yaşama fırsatı sunuyor. Kar Dünyası’nın her yaşa hitap eden 20 metre uzunluğundaki kayak pistinden kar lastiği ile kaymanın zevkine varırken, çocuklar arkadaşlarıyla Eskimo evlerinde saklambaç oynayabiliyorlar. Aileler de Kar Dünyası kafesinde sıcak salebin ve kar manzarası seyretmenin keyfini çıkarabiliyorlar.

Kar Dünyası Hakkında Sıfırın altında -5 derecede gezilen, doğal kar alanı Kar Dünyası’na ziyaretçiler kendilerine verilen kar giysileri ve kar botları ile girebiliyorlar. Girişte Toros Dağları’nın karla kaplı zirvelerinin görselleri, oturma bankları, Eskimo evleri (Iglo), dünyaca ünlü dağcımız Nasuh Mahruki’nin Kar Dünyası’nın kurucusu Cantek firması sponsorluğunda Everest zirvesine diktiği Türk ve Cantek bayrakları ile Mahruki’nin kullandığı çadır göze çarpıyor. Kar Dünyası’nda tarihi Kaleiçi’nin mimari konseptini içeren tematik yapılar, yine tematik Noel Baba Evi ziyaretçilerin yaşadıkları keyifli anları görselleştirecek köşeler olarak yerini alıyor. Kar Dünyası’nda ayrıca doğum günü kutlamaları ile şirketlerin yemekli iş ve motivasyon toplantıları yapabildikleri ve konsept partilerin de düzenlenebildiği 25 kişilik toplantı odası bulunuyor.

yariyil5 yariyil4 yariyil3 yariyil2 yariyil1