Kar Dünyası’ndan Gençlik Bayramı özel indirimi - 18 Mayıs 2013

19mayisAntalya’da kar temalı etkinliklerin tek adresi Kar Dünyası, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle, Kar Dünyası’nı ziyaret edeceklere bu güne özel “Gençlik Bayramı Özel İndirimi” uygulayacak.

Yaz aylarında sıcaktan bunalanların serinleme imkanı buldukları Kar Dünyası, geçtiğimiz Anneler Günü’nde kapılarını tüm annelere ücretsiz açmıştı. Kar Dünyası 19 Mayıs Pazar günü (Bugün) Gençlik ve Spor Bayramı’nı da unutmadı bu özel gün nedeniyle indirimli fiyat uygulaması yapacağını duyurdu. Aynı gün 0-2 yaş arası çocuklardan ücret alınmayacağı gibi ziyaretçilere kar kıyafetleri ve kar botları ücretsiz verilecek.

Antalya’da ailece gidilebilecek alternatif eğlence merkezlerinden biri olan Kar Dünyası’nda, her yaşa hitap eden 20 metre uzunluğundaki kayak pisti, doğal kar alanı, Toros Dağları’nın karla kaplı zirvelerinin görselleri, oturma bankları, Eskimo evleri (Iglo), dünyaca ünlü dağcımız Nasuh Mahruki’nin Kar Dünyası’nın kurucusu Cantek firması sponsorluğunda Everest zirvesine diktiği Türk ve Cantek bayrakları ile Mahruki’nin kullandığı çadır göze çarpıyor. Dünyanın en gelişmiş teknolojileri kullanılarak tasarlanan doğal karlı ortamda; oksijen oranının yüksek ve nem oranının düşük olması nedeniyle ziyaretçiler, hastalanma korkusu yaşamadan doğal karın keyfini çıkarıyor.

Kar Dünyası içinde yer alan, dağ evi konseptli “Snow House Bistro’da’’şirketmotivasyon toplantıları, doğum günü kutlamaları ve konsept partiler düzenlenebiliyor. Sıcak havaların başlamasıyla birlikte yoğun ilgi görmeye başlayan tesis girişinde misafirlere, kış şartlarına uygun kıyafetler ve kar botları ücretsiz olarak veriliyor.