Bilgilendirme

Kar Dünyası ile Antalya yaz-kış karlar altında
Antalya Akvaryum’u farklı kılan köşe Kar Dünyası, yerli ve yabancı turistlere bir kayak merkezine gitmeye gerek duymadan kar keyfini yaşama fırsatı sunuyor. Soğutma sektörünün lider kuruluşlarından Cantek Soğutma A.Ş tarafından hizmete açılan ve yönetilen Kar Dünyası, dışarıda hava sıcaklığı ne olursa olsun ziyaretçilere, -5 derecede kar kayağı, kar pisti, kartopu oynama alanları ve kafesinden yararlanma hizmetleri veriyor. Eskimo Köyü, Toros Dağları, tarihi Kaleiçi Saat Kulesi, Aziz Nikola Evi ve Everest’e tırmanan Nasuh Mahruki’nin kullandığı malzemelerin sergilendiği tematik köşelerin yer aldığı Kar Dünyası, kar temalı aktiviteler için bulunmaz fırsatlar sunuyor.

Doğal kar yağdırılıyor
Cantek tarafından 1,5 milyon dolarlık bir yatırımla ve 1500 metrekare brüt alanda kurulan Kar Dünyası’na her gece 12’den sabah 9’a kadar -17 derecede tipi şeklinde doğal kar yağdırılıyor. Dünyanın en gelişmiş teknolojilerinin kullanıldığı havalandırma ve soğutma sistemleri ile Kar Dünyası’nda oksijen oranı yüksek ve sağlıklı bir havalandırma sağlanıyor. Ziyaretçiler özel kar kıyafetleri ve botları giyerek gün boyunca -5 derecelik ısı ortamında kar keyfini yaşayabiliyorlar.

Kar keyfinin adresi; KAR DÜNYASI
Ziyaretçilerine dört mevsim kar keyfi yaşatan Antalya’nın yeni gözde buluşma yeri Kar Dünyası'nda ziyaretçileri, 20 metre uzunluğunda kar simidi pisti, kar oyun ve yürüyüş alanları, oturma bankları yanı sıra Eskimolara özgü İglo'lar ve Aziz Nikola'nın evi karşılıyor. Kar Dünyası’nda kış ve kar keyfini yılın her anı yaşamak isteyenlere farklı bir deneyim sunuluyor. Girişte herkese özel kar botları, montlar ve eldivenlerin verildiği eğlence mekanında çocuklar arkadaşlarıyla kartopu oynarken aileleri de kar keyfini sıcak salep ve kahve çeşitleri eşliğinde Kar Dünyası kafesinin leziz yiyeceklerinin tadına bakabiliyorlar.

Sıra dışı deneyim, doyasıya eğlence
Gece boyunca yağdırılan karın gerçeğinden hiçbir farkı yok. Misafirlerinin keyifli zaman geçirmesi için her şeyin düşünüldüğü Kar Dünyası’nda sıcaklık, -5 derecede sabit tutuluyor. Kar Dünyası, sıcaklığın yaz aylarında 50 dereceyi bulduğu Antalya’da yerli ve yabancı ziyaretçilerine serinleme olanağı sunarken, kış aylarında da kar temalı etkinliklere hasret kalan Antalyalılara kar keyfini yaşatıyor. Kar Dünyası, ziyaretçilerine bu özellikleri ile sıra dışı bir deneyim ve doyasıya bir eğlence vaat ediyor. Kar Dünyası’nda doğum günü kutlamaları ve şirketlerin motivasyon toplantıları yapılabildiği gibi kar temalı özel partiler de organize edilebiliyor. Kar Dünyası içinde yer alan 25 kişilik kapalı alanda, şirket motivasyon toplantıları, doğum günü kutlamaları ve konsept partiler verilebiliyor.