Antalya Medyası Kar Dünyası'nda buluştu

Antalya 'da faaliyet gösteren medya kuruluşlarının temsilcileri geçtiğimiz aylarda Cantek Soğutma Sistemleri tarafından Antalya turizmine kazandırılan Akvaryum içindeki Kar Dünyası'nda buluştu. "Antalya'ya yaz-kış kar yağacak" sloganı ile kısa sürede şehrin sıra dışı ve farklı köşelerinden biri haline gelen Kar Dünyası'nda medya mensupları için düzenlenen "45'likler Partisi"'nde , medya kuruluşlarının temsilcileri gece boyunca kar keyfini doyasıya yaşadı.

Kar Dünyası'nda düzenlenen gecede bir araya gelen ve Antalya'daki gazete, haber ajansı , internet portalları ve dergilerde görev yapan 30'un üzerinde medya mensubu, haber kovalamaca peşinde geçen yılın yorgunluğunu bir nebze de olsa atarken, dönem müzikleri ile Kar Dünyası'nın masalsı atmosferinde nostaljik bir gece yaşama fırsatı da buldular. Buluşma ve kaynaşma gecesi şeklinde geçen etkinlik boyunca medya mensupları Kar Dünyası'nda kartopu oynadı, kızak kaydı.

Kar Dünyası'nın Eskimo evleri, Noel Baba Evi, Cantek sponsorluğunda Everest'e tırmanan Nasuh Mahruki'nin çadırı ile Kaleiçi saat kulesi ve tarihi Kaleiçi evi önünde bu kez kendilerinin fotoğraflarını çeken medya mensuplarına Kar Dünyası'nın yaratıcısı Cantek A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Can Hakan Karaca ve eşi Pınar Karaca da eşlik etti. Basın mensuplarına Kar Dünyası hakkında bilgi veren Can Hakan Karaca, kızı Bahar'ın hayalini Kar Dünyası'nı kurarak gerçekleştirdiğini, bunun bir anlamda Antalya'da kar yüzü görmeyen tüm çocukların hayallerinin gerçekleşmesi demek olduğunu vurguladı.

Kar Dünyası Soğutma sektörünün lider kuruluşlarından Cantek Soğutma A.Ş tarafından hizmete açılan ve yönetilen Kar Dünyası, dışarıda hava sıcaklığı ne olursa olsun ziyaretçilere, -3 derecede kar kayağı, kar pisti, kartopu oynama alanları ve kafesinden yararlanma hizmetleri veriyor. Eskimo Köyü, Toros Dağları, tarihi Kaleiçi Saat Kulesi, Aziz Nikola Evi ve Everest'e tırmanan Nasuh Mahruki'nin kullandığı malzemelerin sergilendiği tematik köşelerin yer aldığı Kar Dünyası, kar temalı aktiviteler için bulunmaz fırsatlar sunuyor. Antalya'nın yeni gözde buluşma yeri Kar Dünyası'nda girişte herkese özel kar botları, montlar ve eldivenlerin veriliyor. Kar Dünyası, ziyaretçilerine bu özellikleri ile sıra dışı bir deneyim ve doyasıya bir eğlence vaat ediyor. Kar Dünyası'nda doğum günü kutlamaları ve şirketlerin motivasyon toplantıları yapılabildiği gibi kar temalı özel partiler de organize edilebiliyor.